Με δάκρυα στα μάτια η Κολιού σε μεσημβρινή εκπομπή

Με δάκρυα στα μάτια η Κολιού σε μεσημβρινή εκπομπή

Με δάκρυα στα μάτια εμφανίστηκε το μέλος της επιδημιολογικής ομάδας, Μαρία Κολιού, στον ΑΝΤ1, στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι», μετά από τη βράβευση του Κύπρου Νικολαΐδη με τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος Μακαρίου Γ΄ από τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η Μαρία Κολιού εμφανώς συγκινημένη δήλωσε πως ο Κύπρος Νικολαΐδης είναι μεγάλο κεφάλαιο, τιμά την Κύπρο στο εξωτερικό γιατί την παίρνει μαζί του.

«Τους δύο μεγαλύτερους που θεωρώ στην Κύπρο είναι ο Κύπρος ο Νικολαΐδης στην Αγγλία και ο Αντρέας ο Χατζηδημητρίου στην Κύπρο και οι δύο πολέμησαν για τα νεογνά, για την έγκυο, για την άνοδο της ιατρικής στην Κύπρο», συμπλήρωσε η κυρία Κολιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται γυναίκα ηλικίας 46 ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Τη 46χρονη φέρεται να τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο ο 55χρονος σύζυγός της, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE