Με δάκρυα στα μάτια η Κολιού σε μεσημβρινή εκπομπή

Με δάκρυα στα μάτια η Κολιού σε μεσημβρινή εκπομπή

Με δάκρυα στα μάτια εμφανίστηκε το μέλος της επιδημιολογικής ομάδας, Μαρία Κολιού, στον ΑΝΤ1, στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι», μετά από τη βράβευση του Κύπρου Νικολαΐδη με τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος Μακαρίου Γ΄ από τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η Μαρία Κολιού εμφανώς συγκινημένη δήλωσε πως ο Κύπρος Νικολαΐδης είναι μεγάλο κεφάλαιο, τιμά την Κύπρο στο εξωτερικό γιατί την παίρνει μαζί του.

«Τους δύο μεγαλύτερους που θεωρώ στην Κύπρο είναι ο Κύπρος ο Νικολαΐδης στην Αγγλία και ο Αντρέας ο Χατζηδημητρίου στην Κύπρο και οι δύο πολέμησαν για τα νεογνά, για την έγκυο, για την άνοδο της ιατρικής στην Κύπρο», συμπλήρωσε η κυρία Κολιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Η παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη-δύο μόλις εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου- για την ανάγκη ξεκάθαρων ιδεολογικοπολιτικών θέσεων, δεν πέρασε απαρατήρητη στα πολιτικά επιτελεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE