Με δάκρυα στα μάτια η Κολιού σε μεσημβρινή εκπομπή

Με δάκρυα στα μάτια η Κολιού σε μεσημβρινή εκπομπή

Με δάκρυα στα μάτια εμφανίστηκε το μέλος της επιδημιολογικής ομάδας, Μαρία Κολιού, στον ΑΝΤ1, στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι», μετά από τη βράβευση του Κύπρου Νικολαΐδη με τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος Μακαρίου Γ΄ από τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η Μαρία Κολιού εμφανώς συγκινημένη δήλωσε πως ο Κύπρος Νικολαΐδης είναι μεγάλο κεφάλαιο, τιμά την Κύπρο στο εξωτερικό γιατί την παίρνει μαζί του.

«Τους δύο μεγαλύτερους που θεωρώ στην Κύπρο είναι ο Κύπρος ο Νικολαΐδης στην Αγγλία και ο Αντρέας ο Χατζηδημητρίου στην Κύπρο και οι δύο πολέμησαν για τα νεογνά, για την έγκυο, για την άνοδο της ιατρικής στην Κύπρο», συμπλήρωσε η κυρία Κολιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE