Με δάκρυα στα μάτια η Κολιού σε μεσημβρινή εκπομπή

Με δάκρυα στα μάτια η Κολιού σε μεσημβρινή εκπομπή

Με δάκρυα στα μάτια εμφανίστηκε το μέλος της επιδημιολογικής ομάδας, Μαρία Κολιού, στον ΑΝΤ1, στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι», μετά από τη βράβευση του Κύπρου Νικολαΐδη με τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος Μακαρίου Γ΄ από τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η Μαρία Κολιού εμφανώς συγκινημένη δήλωσε πως ο Κύπρος Νικολαΐδης είναι μεγάλο κεφάλαιο, τιμά την Κύπρο στο εξωτερικό γιατί την παίρνει μαζί του.

«Τους δύο μεγαλύτερους που θεωρώ στην Κύπρο είναι ο Κύπρος ο Νικολαΐδης στην Αγγλία και ο Αντρέας ο Χατζηδημητρίου στην Κύπρο και οι δύο πολέμησαν για τα νεογνά, για την έγκυο, για την άνοδο της ιατρικής στην Κύπρο», συμπλήρωσε η κυρία Κολιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE