Με δάκρυα στα μάτια η Κολιού σε μεσημβρινή εκπομπή

Με δάκρυα στα μάτια η Κολιού σε μεσημβρινή εκπομπή

Με δάκρυα στα μάτια εμφανίστηκε το μέλος της επιδημιολογικής ομάδας, Μαρία Κολιού, στον ΑΝΤ1, στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι», μετά από τη βράβευση του Κύπρου Νικολαΐδη με τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος Μακαρίου Γ΄ από τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η Μαρία Κολιού εμφανώς συγκινημένη δήλωσε πως ο Κύπρος Νικολαΐδης είναι μεγάλο κεφάλαιο, τιμά την Κύπρο στο εξωτερικό γιατί την παίρνει μαζί του.

«Τους δύο μεγαλύτερους που θεωρώ στην Κύπρο είναι ο Κύπρος ο Νικολαΐδης στην Αγγλία και ο Αντρέας ο Χατζηδημητρίου στην Κύπρο και οι δύο πολέμησαν για τα νεογνά, για την έγκυο, για την άνοδο της ιατρικής στην Κύπρο», συμπλήρωσε η κυρία Κολιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE