Μύκονος: Έλεγχος και... πρόστιμο στον Αλέξη Κούγια

Μύκονος: Έλεγχος και... πρόστιμο στον Αλέξη Κούγια

Πρόστιμο επέβαλαν οι αστυνομικές αρχές της Μυκόνου στον Αλέξη Κούγια όταν εντόπισαν πως η μηχανή του ήταν ανασφάλιστη.

Ο γνωστός ποινικολόγος ήταν πολύ συνεργάσιμος και ευγενικός, ενώ τόνισε πως το όχημά του παρέμεινε ανασφάλιστο λόγω αμέλειας.

Τα πλάνα προβλήθηκαν στο Mykonos Live tv και την εκπομπή «Alpha Παντού» το πρωί της Πέμπτης.

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης αποκάλυψε μάλιστα πως μίλησε με τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος έδωσε την άδειά του για να προβληθεί το συγκεκριμένο βίντεο στην εκπομπή.

 

Ο γνωστός δικηγόρος παραδέχτηκε παράλληλα στον δημοσιογράφο, πως όντως έκανε μια μικρή παράβαση λόγω αμέλειας.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο ακόλουθο βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

Εποικοδομητική χαρακτήρισε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, τη σημερινή, πρώτη υπό τη νέα σύνθεση του, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE