Μύκονος: Έλεγχος και... πρόστιμο στον Αλέξη Κούγια

Μύκονος: Έλεγχος και... πρόστιμο στον Αλέξη Κούγια

Πρόστιμο επέβαλαν οι αστυνομικές αρχές της Μυκόνου στον Αλέξη Κούγια όταν εντόπισαν πως η μηχανή του ήταν ανασφάλιστη.

Ο γνωστός ποινικολόγος ήταν πολύ συνεργάσιμος και ευγενικός, ενώ τόνισε πως το όχημά του παρέμεινε ανασφάλιστο λόγω αμέλειας.

Τα πλάνα προβλήθηκαν στο Mykonos Live tv και την εκπομπή «Alpha Παντού» το πρωί της Πέμπτης.

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης αποκάλυψε μάλιστα πως μίλησε με τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος έδωσε την άδειά του για να προβληθεί το συγκεκριμένο βίντεο στην εκπομπή.

 

Ο γνωστός δικηγόρος παραδέχτηκε παράλληλα στον δημοσιογράφο, πως όντως έκανε μια μικρή παράβαση λόγω αμέλειας.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο ακόλουθο βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πολλές επαφές, λίγη πρόοδος - Η «ανάγνωση» της Κυβέρνησης, το «τετ-α-τετ» Αννίτας-Ολγκίν και το χάσμα που παραμένει

Κυπριακό: Πολλές επαφές, λίγη πρόοδος - Η «ανάγνωση» της Κυβέρνησης, το «τετ-α-τετ» Αννίτας-Ολγκίν και το χάσμα που παραμένει

Σε έναν ακόμη κύκλο επαφών χωρίς απτό αποτέλεσμα κινείται το Κυπριακό, με τις συναντήσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γ.Γ. του ΟΗΕ, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, να επιβεβαιώνουν ότι ο διάλογος συνεχίζεται, αλλά το αδιέξοδο παραμένει.

BEST OF TOTHEMAONLINE