Μύκονος: Έλεγχος και... πρόστιμο στον Αλέξη Κούγια

Μύκονος: Έλεγχος και... πρόστιμο στον Αλέξη Κούγια

Πρόστιμο επέβαλαν οι αστυνομικές αρχές της Μυκόνου στον Αλέξη Κούγια όταν εντόπισαν πως η μηχανή του ήταν ανασφάλιστη.

Ο γνωστός ποινικολόγος ήταν πολύ συνεργάσιμος και ευγενικός, ενώ τόνισε πως το όχημά του παρέμεινε ανασφάλιστο λόγω αμέλειας.

Τα πλάνα προβλήθηκαν στο Mykonos Live tv και την εκπομπή «Alpha Παντού» το πρωί της Πέμπτης.

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης αποκάλυψε μάλιστα πως μίλησε με τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος έδωσε την άδειά του για να προβληθεί το συγκεκριμένο βίντεο στην εκπομπή.

 

Ο γνωστός δικηγόρος παραδέχτηκε παράλληλα στον δημοσιογράφο, πως όντως έκανε μια μικρή παράβαση λόγω αμέλειας.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο ακόλουθο βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE