Μύκονος: Έλεγχος και... πρόστιμο στον Αλέξη Κούγια

Μύκονος: Έλεγχος και... πρόστιμο στον Αλέξη Κούγια

Πρόστιμο επέβαλαν οι αστυνομικές αρχές της Μυκόνου στον Αλέξη Κούγια όταν εντόπισαν πως η μηχανή του ήταν ανασφάλιστη.

Ο γνωστός ποινικολόγος ήταν πολύ συνεργάσιμος και ευγενικός, ενώ τόνισε πως το όχημά του παρέμεινε ανασφάλιστο λόγω αμέλειας.

Τα πλάνα προβλήθηκαν στο Mykonos Live tv και την εκπομπή «Alpha Παντού» το πρωί της Πέμπτης.

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης αποκάλυψε μάλιστα πως μίλησε με τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος έδωσε την άδειά του για να προβληθεί το συγκεκριμένο βίντεο στην εκπομπή.

 

Ο γνωστός δικηγόρος παραδέχτηκε παράλληλα στον δημοσιογράφο, πως όντως έκανε μια μικρή παράβαση λόγω αμέλειας.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο ακόλουθο βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE