Μύκονος: Έλεγχος και... πρόστιμο στον Αλέξη Κούγια

Μύκονος: Έλεγχος και... πρόστιμο στον Αλέξη Κούγια

Πρόστιμο επέβαλαν οι αστυνομικές αρχές της Μυκόνου στον Αλέξη Κούγια όταν εντόπισαν πως η μηχανή του ήταν ανασφάλιστη.

Ο γνωστός ποινικολόγος ήταν πολύ συνεργάσιμος και ευγενικός, ενώ τόνισε πως το όχημά του παρέμεινε ανασφάλιστο λόγω αμέλειας.

Τα πλάνα προβλήθηκαν στο Mykonos Live tv και την εκπομπή «Alpha Παντού» το πρωί της Πέμπτης.

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης αποκάλυψε μάλιστα πως μίλησε με τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος έδωσε την άδειά του για να προβληθεί το συγκεκριμένο βίντεο στην εκπομπή.

 

Ο γνωστός δικηγόρος παραδέχτηκε παράλληλα στον δημοσιογράφο, πως όντως έκανε μια μικρή παράβαση λόγω αμέλειας.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο ακόλουθο βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE