Διαχειρίσιμη η φωτιά στην Επαρχία Λεμεσού - Προφύλαξαν κατοικίες οι δυνάμεις πυρόσβεσης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διαχειρίσιμη η φωτιά στην Επαρχία Λεμεσού -  Προφύλαξαν κατοικίες οι δυνάμεις πυρόσβεσης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 16:00 το απόγευμα της Παρασκευής 30 Ιουλίου μεταξύ των κοινοτήτων Κορφή και Λιμνάτης, της Επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά είναι διαχειρίσιμη και κατέκαψε συνολική έκταση περίπου 5 εκταρίων.

Επηρεάστηκε παράπηγμα το οποίο βρισκόταν στην περίφραξη ιδιωτικής κατοικίας. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς συνέβαλαν η Πολιτική Άμυνα, η Επαρχιακή Διοίκηση και το Τμήμα Δασών. Οι δυνάμεις πυρόσβεσης

Κατά την διάρκεια εξέλιξης της πυρκαγιάς οι δυνάμεις πυρόσβεσης προφύλαξαν κατοικίες.

Πηγή φωτογραφιών: ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση ο Μακάριος Δρουσιώτης, αναφορικά με τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες που διατύπωσε μέσω δημόσιων αναρτήσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Βύρωνας Βύρωνος, «η Αστυνομία αναμένει από τον Μακάριο Δρουσιώτη να προσέλθει το συντομότερο για κατάθεση και να προσκομίσει όλα τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του».

BEST OF TOTHEMAONLINE