Υπό έλεγχο η φωτιά σε οικία στην Ευρύχου – Υπήρξαν εκτεταμένες ζημιές

Υπό έλεγχο η φωτιά σε οικία στην Ευρύχου – Υπήρξαν εκτεταμένες ζημιές

Πυρκαγιά σε διώροφη κατοικία εντός της κοινότητας Ευρύχου, ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής 30 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο, ενώ υπήρξαν εκτεταμένες ζημιές

Υποστηρικτικά στην Πυροσβεστική εργάστηκαν και 2 πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών. Δεν υπήρχαν ένοικοι στην οικία και δεν κινδύνεψε κανείς. Τα αίτια θα διερευνηθούν αύριο.

Ανταποκρίθηκαν οι πυροσβεστικοί σταθμοί Ευρύχου και Λακατάμιας με συνολικά 3 πυροσβεστικά οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.