Υπό έλεγχο η φωτιά σε οικία στην Ευρύχου – Υπήρξαν εκτεταμένες ζημιές

Υπό έλεγχο η φωτιά σε οικία στην Ευρύχου – Υπήρξαν εκτεταμένες ζημιές

Πυρκαγιά σε διώροφη κατοικία εντός της κοινότητας Ευρύχου, ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής 30 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο, ενώ υπήρξαν εκτεταμένες ζημιές

Υποστηρικτικά στην Πυροσβεστική εργάστηκαν και 2 πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών. Δεν υπήρχαν ένοικοι στην οικία και δεν κινδύνεψε κανείς. Τα αίτια θα διερευνηθούν αύριο.

Ανταποκρίθηκαν οι πυροσβεστικοί σταθμοί Ευρύχου και Λακατάμιας με συνολικά 3 πυροσβεστικά οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE