Πυροβολισμοί στο Βερολίνο - Πληροφορίες για τέσσερις τραυματίες

 Πυροβολισμοί στο Βερολίνο - Πληροφορίες για τέσσερις τραυματίες

Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν σε ένα βίαιο επεισόδιο με πυροβολισμούς στο πάρκινγκ ενός καταστήματος στο βόρειο Βερολίνο, σύμφωνα με την εφημερίδα Berliner Zeitung.

Οι τραυματίες είναι τρεις άνδρες και μία γυναίκα. Ο ένας από τους τραυματίες δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι, ένας δεύτερος φέρει τραύματα από σφαίρες και ο τρίτος τραυματίστηκε στο κεφάλι όταν συνεπλάκη με τον δράστη στο πάρκινγκ του καταστήματος DIY στη συνοικία Βέντινγκ.

Ο δράστης φαίνεται να έχει διαφύγει από το σημείο της επίθεσης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, αυξημένης κοινωνικής δυσπιστίας αλλά και διαρκών ανακατατάξεων στο κομματικό σκηνικό, το ThemaOnline παρουσιάζει το ThemaPoll, καταγράφοντας τάσεις, πολιτικές ισορροπίες και τη δυναμική που διαμορφώνεται ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE