Το Ισραήλ κατηγορεί το Ιράν για την αιματηρή επίθεση στο τάνκερ Mercer Street

Το Ισραήλ κατηγορεί το Ιράν για την αιματηρή επίθεση στο τάνκερ Mercer Street

Το Ισραήλ κατηγόρησε απόψε το Ιράν ότι ευθύνεται για την επίθεση, στα ανοιχτά του Ομάν, εναντίον ενός τάνκερ ισραηλινών συμφερόντων, τονίζοντας ότι απαιτείται «σκληρή απάντηση».

Σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Γιαΐρ Λαπίντ ανέφερε ότι είπε στον υπουργό Εξωτερικών της Βρετανίας ότι είναι αναγκαίο να δοθεί σκληρή απάντηση στην επίθεση αυτή, από την οποία σκοτώθηκαν δύο μέλη του πληρώματος του τάνκερ, ένας Βρετανός και ένας Ρουμάνος.

«Το Ιράν δεν είναι απλώς ένα ισραηλινό πρόβλημα, αλλά είναι ένας εξαγωγέας τρομοκρατίας, καταστροφής και αστάθειας που μας βλάπτει όλους. Ο κόσμος δεν πρέπει να παραμείνει σιωπηλός απέναντι στην ιρανική τρομοκρατία που πλήττει επίσης την ελεύθερη ναυσιπλοΐα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE