Μες της Μυκόνου τα στενά η Έμιλυ Γιολίτη - Το μαγιό που έκανε εντύπωση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μες της Μυκόνου τα στενά η Έμιλυ Γιολίτη - Το μαγιό που έκανε εντύπωση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συνεχίζονται οι καλοκαιρινές διακοπές για την πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης, Έμιλυ Γιολίτη.

Μετά την παραίτηση της από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, η Γιολίτη φαίνεται να απολαμβάνει στο φουλ τη χαλάρωση και την απομάκρυνση της από υποχρεώσεις και δουλειά.

Μετά την Ύδρα, προορισμός ήταν η Μύκονος, με τη Γιολίτη να ποζάρει με καλοκαιρινή διάθεση απολαμβάνοντας τον καφέ της σε παραλία της Μυκόνου. 

Συγκεκριμένα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η γνωστή Κύπρια δικηγόρος δημοσίευσε φωτογραφία ενημερώνοντας τους ακόλουθούς και φίλους της.

Δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο το πολύχρωμο μαγιό που επέλεξε.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Δεν μπορούμε να επιλέγουμε για συζήτηση ένα από τα έξι κεφάλαια του πλαισίου Γκουτέρες, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, λέγοντας παράλληλα «ας συζητήσουμε όλα τα κεφάλαια μαζί».

BEST OF TOTHEMAONLINE