Άνδρας κόντεψε να πνιγεί σε παραλία του Πρωταρά - Εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Άνδρας κόντεψε να πνιγεί σε παραλία του Πρωταρά - Εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Ακόμη μια διάσωση πραγματοποιήθηκε σε άνδρα που κινδύνεψε με πνιγμό.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην παραλία Fig tree Bay στον Πρωταρά, όπου οι ναυαγοσώστες έσπευσαν να σώσουν τον 40χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με την Παγκύπρια Επιτροπή Επαγγελματιών Ναυαγοσωστών Παραλιών, "ακόμα μια ανθρώπινη ζωή έχει διασωθεί χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των συναδέλφων μας"

Συγκεκριμένα χτες 30/07 και ώρα 15.50 περίπου, αλλοδαπός άνδρας ηλικίας 40 περίπου ετών κινδύνευσε με πνιγμό στην παραλία του Fig tree Bay στον Πρωταρά.

Οι συνάδελφοι μας αφού ρυμούλκησαν τον άνδρα στην στεριά, προχώρησαν στην άμεση παροχή πρώτων βοηθειών. Ακολούθως κλήθηκε ασθενοφόρο για την άμεση μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου αφού ο άνδρας είχε εισροφήσει ποσότητα νερού.

Όπως αναφέρει η επιτροπή "με αφορμή το νέο αυτό περιστατικό, καλούμε τις αρμόδιες αρχές όπως έστω και την υστάτη να προχωρήσουν στην ορθή επάνδρωση των ναυαγοσωστικών σημείων στην περιοχή του Δήμου Παραλιμνίου αφού είναι αδιανόητο παραλίες που δέχονται χιλιάδες κόσμο καθημερινά να επανδρώνονται με ένα μόνο ναυαγοσώστη. Αν στο χτεσινό περιστατικό δεν υπήρχαν 2 ναυαγοσώστες τότε πολύ πιθανόν σήμερα να μην μιλούσαμε για διάσωση αλλά για ακόμα μία αδικαιολόγητη απώλεια στη θάλασσα"

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE