Χάθηκαν τα ίχνη 16χρονου στη Λευκωσία – Βοηθήστε να εντοπιστεί -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Χάθηκαν τα ίχνη 16χρονου στη Λευκωσία – Βοηθήστε να εντοπιστεί -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του MISENGA LOKWA LORDY, 16 ετών, από το Κογκό, ο οποίος απουσιάζει από το χώρο διαμονής του, στη Λευκωσία, από τη 1μ.μ. χθες 29/7/2021. 

Ο ελλείπον περιγράφεται ως ύψους 1.65 περίπου, με κοντά μαλλιά. Την τελευταία φορά που θεάθηκε φορούσε μαύρη φανέλα, κοντό τζιν παντελόνι και παντόφλες, ενώ φέρει σκουλαρίκι στο αριστερό αφτί. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στον αριθμό 22802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE