Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου – Ανταλλάσσουν «καυτά» φιλιά δημοσίως - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου – Ανταλλάσσουν «καυτά» φιλιά δημοσίως - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου μπορεί να μην έχουν μιλήσει επίσημα για τη σχέση τους, όμως οι δυο τους κάνουν κοινές διακοπές και η ατμόσφαιρα μεταξύ τους, δείχνει πως σύντομα θα μιλάμε για ένα νέο εκρηκτικό ζευγάρι στην ελληνική showbiz.

Η σχέση τους διανύει ήδη τον τρίτο μήνα και, όπως φαίνεται από τις αποκλειστικές φωτογραφίες του okmag.gr δεν προσπαθούν πλέον να κρυφτούν.

Ακόμα όμως ούτε ο ένας αλλά ούτε ο άλλος έχουν παραδεχτεί δημόσια ότι είναι μαζί.

Αφού έκαναν ένα πέρασμα από τη Μεσσηνία και τη Ζάκυνθο αποφάσισαν να ανέβουν λίγο πιο ψηλά…

Το βράδυ της Παρασκευής το ερωτευμένο ζευγάρι διασκέδαζε σε μπαρ της Ηγουμενίτσας.

Αφού απόλαυσαν το δείπνο τους, ο παρουσιαστής και η σέξι influencer αποφάσισαν να συνεχίσουν τη βραδιά στο παραθαλάσσιο bar όπου αντάλλαξαν καυτά φιλιά μπροστά στον κόσμο που δεν σταμάτησε να τους κοιτάει όλο το βράδυ, χωρίς όμως οι ίδιοι να ενοχλούνται.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι οι δυο τους βρίσκονται αυτή την περίοδο σε συζητήσεις ώστε να λάβουν μέρος- ως αντίπαλοι- στο ανανεωμένο Just the two of us με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

Στη μεγάλη σημασία που αποδίδει η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ στις σχέσεις ανάμεσα σε ΕΕ και χωρών του Κόλπου, αλλά και στις διμερείς σχέσεις Κύπρου-Μπαχρέιν αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Μανάμα, την πρώτη διμερή επίσκεψη του στο εξωτερικό από την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE