Τμ. Μετεωρολογίας: Προειδοποίηση για εξαιρετικά ψηλές θερμοκρασίες - Πότε αγγίζει τους 43 ο υδράργυρος

Τμ. Μετεωρολογίας: Προειδοποίηση για εξαιρετικά ψηλές θερμοκρασίες - Πότε αγγίζει τους 43 ο υδράργυρος

Νέα προειδοποίηση για εξαιρετικά ψηλές θερμοκρασίες εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Η προειδοποίηση θα τεθεί σε ισχύ από τις 1 τα ξημερώματα την 1η Αυγούστου και θα έχει διάρκεια μέχρι τις 5 το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Απόψε η ελάχιστη θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό ενώ αύριο η μέγιστη θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 43 βαθμούς στο εσωτερικό και γύρω στους 34 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Δείτε αναλυτικά την προειδοποίηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.