Ρόδος: Μαχαίρωσε την γυναίκα του στον λαιμό επειδή του ζήτησε να χωρίσουν

Ρόδος: Μαχαίρωσε την γυναίκα του στον λαιμό επειδή του ζήτησε να χωρίσουν

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των αστυνομικών του Α.Τ. Ιαλυσού στην Ρόδο κατόπιν αναφοράς περιοίκων και του ΕΚΑΒ για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην περιοχή Βουνάρα της Ιαλυσού με θύμα μία 36χρονη υπήκοο Αλβανίας και δράστη τον 47χρονο ημεδαπό σύζυγό της.

Ο τελευταίος, που έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές για όμοια αδικήματα, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες περί τις 23.30 του Σαββάτου μαχαίρωσε τη σύζυγό του και μητέρα των ανηλίκων παιδιών του στα πόδια, στα χέρια και στον λαιμό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αφορμή στάθηκε η απόφαση της γυναίκας να χωρίσουν. Το θύμα μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Πηγή: dimokratiki.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE