«Κάρφωσε» σε δέντρο αυτοκίνητο 20χρονης στη Λάρνακα - Σοβαρά στο νοσοκομείο

«Κάρφωσε» σε δέντρο αυτοκίνητο 20χρονης στη Λάρνακα - Σοβαρά στο νοσοκομείο

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη τροχαίο ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 20χρονης οδηγού αυτοκινήτου, τα ξημερώματα σήμερα στην επαρχία Λάρνακας, διερευνά η Αστυνομία.

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη γύρω στις 4.20 τα ξημερώματα, στο δρόμο Λάγιας-Οράς. Σε σημείο του δρόμου, όπου υπάρχει αριστερή στροφή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το όχημα που οδηγούσε η 20χρονη κινήθηκε δεξιά εκτός του δρόμου σε χωράφι και αφού προσέκρουσε σε δέντρο, ακινητοποιήθηκε.

Τη νεαρή μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας συγγενικά της πρόσωπα. Από τις ιατρικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι αυτή έφερε, μεταξύ άλλων τραυμάτων, εσωτερική αιμορραγία στο σώμα. Κρατείται στο Νοσοκομείο για νοσηλεία, με την κατάσταση της υγείας της να κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σοβαρή.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο ατύχημα διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Λευκάρων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.