Μιχάλης Ιατρόπουλος: Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό

Δύσκολες ώρες περνάει ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, καθώς “έφυγε” από τη ζωή η αγαπημένη του μητέρα. Ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αποχαιρέτησε τη μανούλα του.

 

«Καλό ταξίδι λατρεμένη και μοναδική μου μανούλα. Θα σού είμαι αιώνια ευγνώμων. Καλή αντάμωση», έγραψε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στην ανάρτησή του.

 

Θερμά συλλυπητήρια…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

Για τέσσερα θετικά σημεία που προέκυψαν από την πρώτη συνάντησή του με τον νέου ηγέτη των Τουρκοκυπρίων,  Τουφάν Έρχιουρμαν, μίλησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του που πραγματοποιήθηκε στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE