Μιχάλης Ιατρόπουλος: Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό

Δύσκολες ώρες περνάει ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, καθώς “έφυγε” από τη ζωή η αγαπημένη του μητέρα. Ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αποχαιρέτησε τη μανούλα του.

 

«Καλό ταξίδι λατρεμένη και μοναδική μου μανούλα. Θα σού είμαι αιώνια ευγνώμων. Καλή αντάμωση», έγραψε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στην ανάρτησή του.

 

Θερμά συλλυπητήρια…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE