Μιχάλης Ιατρόπουλος: Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό

Δύσκολες ώρες περνάει ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, καθώς “έφυγε” από τη ζωή η αγαπημένη του μητέρα. Ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αποχαιρέτησε τη μανούλα του.

 

«Καλό ταξίδι λατρεμένη και μοναδική μου μανούλα. Θα σού είμαι αιώνια ευγνώμων. Καλή αντάμωση», έγραψε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στην ανάρτησή του.

 

Θερμά συλλυπητήρια…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

Μετά τα όσα συζήτησε με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν κατά τη σημερινή τους συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία, ελπίζοντας αυτή η αισιοδοξία να μετουσιωθεί σε θετικά αποτελέσματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE