Πήραν συλλεκτικό ρολόι αξίας 15 χιλ. ευρώ και έγιναν καπνός

Πήραν συλλεκτικό ρολόι αξίας 15 χιλ. ευρώ και έγιναν καπνός

Υπόθεση διάρρηξη κατοικίας και κλοπής διερευνά η Αστυνομία Πάφου. Συγκεκριμένα, ένα συλλεκτικό ρολόι χειρός αξίας 15 χιλιάδων ευρώ, καθώς και το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ έκλεψαν άγνωστοι από κατοικία στην Πόλη Χρυσοχούς

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 73χρονη ιδιοκτήτρια της κατοικίας κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι απουσίαζε από τις 10:00 χθες το πρωί μέχρι τις 19:00. Κατά την επιστροφή της διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν  εισέλθει σ` αυτήν  και είχαν κλέψει από το σπίτι δυο χιλιάδες ευρώ καθώς επίσης και το συλλεκτικό ρολόι.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς και του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.  Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι δράστες εισήλθαν στην κατοικία αφού πρώτα παραβίασαν την κύρια είσοδο της κατοικίας με αιχμηρό αντικείμενο. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE