Στο Νοσοκομείο δυο πρόσωπα μετά από επίθεση – Μαρτυρία έδωσε 57χρονο και συνελήφθη

Στο Νοσοκομείο δυο πρόσωπα μετά από επίθεση – Μαρτυρία έδωσε 57χρονο και συνελήφθη

Στη σύλληψη 57χρονου κατοίκου επαρχίας Αμμοχώστου, προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης εναντίον 28χρονου και 25χρονου, στην Αγία Νάπα.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από τον 28χρονο, σύμφωνα με τον οποίο γύρω στις 5 τα ξημερώματα της 1ης Αυγούστου, ενώ βρισκόταν με 25χρονο, έξω από κατάστημα στην Αγία Νάπα, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα αγνώστων προσώπων. Οι άγνωστοι φέρονται να τους χτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός τους, με αποτέλεσμα οι δύο να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Ο 28χρονος έτυχε των πρώτων βοηθειών και έλαβε εξιτήριο, ενώ ο 25χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 57χρονου, στη βάσει της οποίας εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψής του. Χθες βράδυ ο 57χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Κατηγορηματική διάψευση κάθε υπαινιγμού περί διαφθοράς εκπέμπει το Προεδρικό περιβάλλον του Νίκου Χριστοδουλίδη.Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, διαβεβαίωσε ότι ο Πρόεδρος ασκεί τα καθήκοντά του με απόλυτη εντιμότητα, τονίζοντας πως είναι βέβαιος ότι κατά την αποχώρησή του από το αξίωμα δεν θα υπάρξει καμία σκιά εις βάρος του.

BEST OF TOTHEMAONLINE