Στο Νοσοκομείο δυο πρόσωπα μετά από επίθεση – Μαρτυρία έδωσε 57χρονο και συνελήφθη

Στο Νοσοκομείο δυο πρόσωπα μετά από επίθεση – Μαρτυρία έδωσε 57χρονο και συνελήφθη

Στη σύλληψη 57χρονου κατοίκου επαρχίας Αμμοχώστου, προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης εναντίον 28χρονου και 25χρονου, στην Αγία Νάπα.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από τον 28χρονο, σύμφωνα με τον οποίο γύρω στις 5 τα ξημερώματα της 1ης Αυγούστου, ενώ βρισκόταν με 25χρονο, έξω από κατάστημα στην Αγία Νάπα, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα αγνώστων προσώπων. Οι άγνωστοι φέρονται να τους χτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός τους, με αποτέλεσμα οι δύο να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Ο 28χρονος έτυχε των πρώτων βοηθειών και έλαβε εξιτήριο, ενώ ο 25χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 57χρονου, στη βάσει της οποίας εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψής του. Χθες βράδυ ο 57χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η μπάλα στην τουρκική πλευρά- Η προεργασία του ΟΗΕ, τα ΜΟΕ και το στοίχημα της επανέναρξης

Κυπριακό: Η μπάλα στην τουρκική πλευρά- Η προεργασία του ΟΗΕ, τα ΜΟΕ και το στοίχημα της επανέναρξης

Η ελληνοκυπριακή πλευρά δηλώνει έτοιμη να προχωρήσει, ενώ η Τουρκία και η τουρκοκυπριακή ηγεσία εξακολουθούν να βάζουν εμπόδια. Τι σημαίνουν οι συγκλίσεις και γιατί η 26η Αυγούστου αποκτά ιδιαίτερη σημασία

BEST OF TOTHEMAONLINE