Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Εμβολιασμοί παιδιών και απειλές εναντίον γιατρών στο τραπέζι

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Εμβολιασμοί παιδιών και απειλές εναντίον γιατρών στο τραπέζι

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 03 Αυγούστου η συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, με κύριο θέμα τους εμβολιασμούς παιδιών.

Στην συνεδρία συζητήθηκαν τα ζητήματα για τον εμβολιασμό των παιδιών άνω των 12 ετών. 

Στο Υπουργικό επίσης συζητήθηκε και το πώς θα μπορούν να εμβολιαστούν άτομα που είναι εκτός ΓΕΣΥ, από το πρόγραμμα των walk-in εμβολιασμών, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται σχετική ανακοίνωση από το Υπουργείο Υγείας για το συγκεκριμένο θέμα.

Την σύσκεψη επίσης απασχόλησε και το θέμα των απειλών εναντίον γιατρών τόσο της παιδιατρικής όσο και άλλων ειδικοτήτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE