Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Εμβολιασμοί παιδιών και απειλές εναντίον γιατρών στο τραπέζι

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Εμβολιασμοί παιδιών και απειλές εναντίον γιατρών στο τραπέζι

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 03 Αυγούστου η συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, με κύριο θέμα τους εμβολιασμούς παιδιών.

Στην συνεδρία συζητήθηκαν τα ζητήματα για τον εμβολιασμό των παιδιών άνω των 12 ετών. 

Στο Υπουργικό επίσης συζητήθηκε και το πώς θα μπορούν να εμβολιαστούν άτομα που είναι εκτός ΓΕΣΥ, από το πρόγραμμα των walk-in εμβολιασμών, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται σχετική ανακοίνωση από το Υπουργείο Υγείας για το συγκεκριμένο θέμα.

Την σύσκεψη επίσης απασχόλησε και το θέμα των απειλών εναντίον γιατρών τόσο της παιδιατρικής όσο και άλλων ειδικοτήτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Τη δική της υποψηφιότητα για τις Προεδρικές εκλογές ανακοίνωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, λίγες ώρες μετά την εξαγγελία του Αβέρωφ Νεοφύτου ότι θα διεκδικήσει επίσης την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE