Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Εμβολιασμοί παιδιών και απειλές εναντίον γιατρών στο τραπέζι

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Εμβολιασμοί παιδιών και απειλές εναντίον γιατρών στο τραπέζι

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 03 Αυγούστου η συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, με κύριο θέμα τους εμβολιασμούς παιδιών.

Στην συνεδρία συζητήθηκαν τα ζητήματα για τον εμβολιασμό των παιδιών άνω των 12 ετών. 

Στο Υπουργικό επίσης συζητήθηκε και το πώς θα μπορούν να εμβολιαστούν άτομα που είναι εκτός ΓΕΣΥ, από το πρόγραμμα των walk-in εμβολιασμών, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται σχετική ανακοίνωση από το Υπουργείο Υγείας για το συγκεκριμένο θέμα.

Την σύσκεψη επίσης απασχόλησε και το θέμα των απειλών εναντίον γιατρών τόσο της παιδιατρικής όσο και άλλων ειδικοτήτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό επιχειρεί να αποκτήσει ξανά κινητικότητα, Λευκωσία, τουρκοκυπριακή πλευρά και Ηνωμένα Έθνη μπαίνουν σε έναν νέο κύκλο επαφών, με πρώτο σημαντικό σταθμό τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE