Διάταγμα κράτησης 57χρονου για υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης

Διάταγμα κράτησης 57χρονου για υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης τριών ημερών εναντίον άνδρα ηλικίας 57 ετών, κατοίκου επαρχίας Αμμοχώστου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, εναντίον 28χρονου και 25χρονου στην Αγία Νάπα.


Σε γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από τον 28χρονο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 28χρονος ενώ βρισκόταν με 25χρονο γύρω στις 5 τα ξημερώματα της 1ης Αυγούστου, έξω από κατάστημα στην Αγία Νάπα, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα αγνώστων προσώπων.

Οι άγνωστοι φέρονται να τους χτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός τους, με αποτέλεσμα οι δύο να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο.

Ο 28χρονος έτυχε των πρώτων βοηθειών και έλαβε εξιτήριο, ενώ ο 25χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 57χρονου, στη βάσει της οποίας εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψής του και χθες βράδυ συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σήμερα ο άνδρας οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο διέταξε την κράτηση του για τρεις ημέρες.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE