ΟΣΑΚ: Καταδικαστέες οι απειλές εναντίον της Παιδιατρικής Εταιρίας Κύπρου

ΟΣΑΚ: Καταδικαστέες οι απειλές εναντίον της Παιδιατρικής Εταιρίας Κύπρου

Αμέριστη στήριξη προς την Παιδιατρική Εταιρία εκφράζει η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ), σε σχέση με τις απειλές τις οποίες δέχεται ύστερα από την απόφασή της για εμβολιασμό παιδιών άνω των 12 ετών.

«Είναι απόλυτα κατανοητό οι πολίτες να ανησυχούν και να προβληματίζονται για τον εμβολιασμό των παιδιών τους. Παρόλα αυτά οι οποιεσδήποτε απειλές, από οποίους και αν προέρχονται, εις βάρος των επιστημόνων, των οποίων οι θέσεις εκφράζονται μέσα από επιστημονική τεκμηρίωση, είναι καταδικαστέες», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Η ΟΣΑΚ τονίζει τη στήριξή της προς την ΠΕΚ και τους επιστήμονες γενικότερα και καλεί τις Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας όπως διερευνήσουν άμεσα τις πολύ σοβαρές καταγγελίες και λάβουν τα απαραίτητα μέτρα, ώστε τα απαράδεκτα αυτά φαινόμενα παταχθούν στη ρίζα τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE