Τέλος η απεργία στο λιμάνι Λεμεσού, υπεγράφη η συλλογική σύμβαση

Τέλος η απεργία στο λιμάνι Λεμεσού, υπεγράφη η συλλογική σύμβαση

Τα βρήκαν σήμερα το πρωί συντεχνίες και DP World Limassol, προχωρώντας σε υπογραφή της συλλογικής σύμβασης, με αποτέλεσμα να λήξουν οι απεργιακές κινητοποιήσεις στο τερματικό γενικού φορτίου και κρουαζιέρων, στο λιμάνι Λεμεσού.

 
Σύμφωνα με συντεχνιακές πηγές, μετά από εντατικές διαβουλεύσεις, συμφωνήθηκαν όλα τα σημεία του προσχεδίου και πριν λίγο υπογράφτηκε η πρώτη συλλογική σύμβαση των εργαζομένων.
 
Ως εκ τούτου, κι ενώ μπαίναμε στην 3η μέρα της απεργίας, οι εργαζόμενοι στην εταιρεία επέστρεψαν στις εργασίες τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE