Τέλος η απεργία στο λιμάνι Λεμεσού, υπεγράφη η συλλογική σύμβαση

Τέλος η απεργία στο λιμάνι Λεμεσού, υπεγράφη η συλλογική σύμβαση

Τα βρήκαν σήμερα το πρωί συντεχνίες και DP World Limassol, προχωρώντας σε υπογραφή της συλλογικής σύμβασης, με αποτέλεσμα να λήξουν οι απεργιακές κινητοποιήσεις στο τερματικό γενικού φορτίου και κρουαζιέρων, στο λιμάνι Λεμεσού.

 
Σύμφωνα με συντεχνιακές πηγές, μετά από εντατικές διαβουλεύσεις, συμφωνήθηκαν όλα τα σημεία του προσχεδίου και πριν λίγο υπογράφτηκε η πρώτη συλλογική σύμβαση των εργαζομένων.
 
Ως εκ τούτου, κι ενώ μπαίναμε στην 3η μέρα της απεργίας, οι εργαζόμενοι στην εταιρεία επέστρεψαν στις εργασίες τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE