Τέλος η απεργία στο λιμάνι Λεμεσού, υπεγράφη η συλλογική σύμβαση

Τέλος η απεργία στο λιμάνι Λεμεσού, υπεγράφη η συλλογική σύμβαση

Τα βρήκαν σήμερα το πρωί συντεχνίες και DP World Limassol, προχωρώντας σε υπογραφή της συλλογικής σύμβασης, με αποτέλεσμα να λήξουν οι απεργιακές κινητοποιήσεις στο τερματικό γενικού φορτίου και κρουαζιέρων, στο λιμάνι Λεμεσού.

 
Σύμφωνα με συντεχνιακές πηγές, μετά από εντατικές διαβουλεύσεις, συμφωνήθηκαν όλα τα σημεία του προσχεδίου και πριν λίγο υπογράφτηκε η πρώτη συλλογική σύμβαση των εργαζομένων.
 
Ως εκ τούτου, κι ενώ μπαίναμε στην 3η μέρα της απεργίας, οι εργαζόμενοι στην εταιρεία επέστρεψαν στις εργασίες τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο στις 27 Ιουλίου ο Γκουτέρες - Φέρνει μαζί του ΝτιΚάρλο και Λακρουά

Έρχεται Κύπρο στις 27 Ιουλίου ο Γκουτέρες - Φέρνει μαζί του ΝτιΚάρλο και Λακρουά

Επίσκεψη στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει ο ΓΓ των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο οποίος θα συναντηθεί ξεχωριστά με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ θα έχουν και τριμερή συνάντηση, μεταδίδει το παράνομο «τ/κ πρακτορείο ειδήσεων».

BEST OF TOTHEMAONLINE