Τέλος η απεργία στο λιμάνι Λεμεσού, υπεγράφη η συλλογική σύμβαση

Τέλος η απεργία στο λιμάνι Λεμεσού, υπεγράφη η συλλογική σύμβαση

Τα βρήκαν σήμερα το πρωί συντεχνίες και DP World Limassol, προχωρώντας σε υπογραφή της συλλογικής σύμβασης, με αποτέλεσμα να λήξουν οι απεργιακές κινητοποιήσεις στο τερματικό γενικού φορτίου και κρουαζιέρων, στο λιμάνι Λεμεσού.

 
Σύμφωνα με συντεχνιακές πηγές, μετά από εντατικές διαβουλεύσεις, συμφωνήθηκαν όλα τα σημεία του προσχεδίου και πριν λίγο υπογράφτηκε η πρώτη συλλογική σύμβαση των εργαζομένων.
 
Ως εκ τούτου, κι ενώ μπαίναμε στην 3η μέρα της απεργίας, οι εργαζόμενοι στην εταιρεία επέστρεψαν στις εργασίες τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE