Τέλος η απεργία στο λιμάνι Λεμεσού, υπεγράφη η συλλογική σύμβαση

Τέλος η απεργία στο λιμάνι Λεμεσού, υπεγράφη η συλλογική σύμβαση

Τα βρήκαν σήμερα το πρωί συντεχνίες και DP World Limassol, προχωρώντας σε υπογραφή της συλλογικής σύμβασης, με αποτέλεσμα να λήξουν οι απεργιακές κινητοποιήσεις στο τερματικό γενικού φορτίου και κρουαζιέρων, στο λιμάνι Λεμεσού.

 
Σύμφωνα με συντεχνιακές πηγές, μετά από εντατικές διαβουλεύσεις, συμφωνήθηκαν όλα τα σημεία του προσχεδίου και πριν λίγο υπογράφτηκε η πρώτη συλλογική σύμβαση των εργαζομένων.
 
Ως εκ τούτου, κι ενώ μπαίναμε στην 3η μέρα της απεργίας, οι εργαζόμενοι στην εταιρεία επέστρεψαν στις εργασίες τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE