Τέλος η απεργία στο λιμάνι Λεμεσού, υπεγράφη η συλλογική σύμβαση

Τέλος η απεργία στο λιμάνι Λεμεσού, υπεγράφη η συλλογική σύμβαση

Τα βρήκαν σήμερα το πρωί συντεχνίες και DP World Limassol, προχωρώντας σε υπογραφή της συλλογικής σύμβασης, με αποτέλεσμα να λήξουν οι απεργιακές κινητοποιήσεις στο τερματικό γενικού φορτίου και κρουαζιέρων, στο λιμάνι Λεμεσού.

 
Σύμφωνα με συντεχνιακές πηγές, μετά από εντατικές διαβουλεύσεις, συμφωνήθηκαν όλα τα σημεία του προσχεδίου και πριν λίγο υπογράφτηκε η πρώτη συλλογική σύμβαση των εργαζομένων.
 
Ως εκ τούτου, κι ενώ μπαίναμε στην 3η μέρα της απεργίας, οι εργαζόμενοι στην εταιρεία επέστρεψαν στις εργασίες τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE