Η κυπριακή αποστολή θα επιχειρήσει ως πεζοπόρο τμήμα μαζί με Ελληνες πυροσβέστες

Η κυπριακή αποστολή θα επιχειρήσει ως πεζοπόρο τμήμα μαζί με Ελληνες πυροσβέστες

Η κυπριακή αποστολή, η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα για την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας στις προσπάθειες κατάσβεσης των μεγάλων πυρκαγιών, θα επιχειρήσει ως πεζοπόρο τμήμα μαζί με μέλη του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος.

 
Σε ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής αναφέρει ότι «η κυπριακή αποστολή μετά την ενημέρωση από το συντονιστικό κέντρο ελέγχου του Ελληνικού Πυροσβεστικού Σώματος κατευθύνεται προς τις περιοχές των πυρκαγιών Βαρυμπόμπης και Θρακομακεδόνων».
 
«Οι ομάδες μας θα επιχειρούν ως πεζοπόρα τμήματα μαζί με τους συναδέλφους του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος», καταλήγει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE