Ενώπιον Δικαστηρίου ο Μητροπολίτης Μόρφου για παραβάσεις του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου

Ενώπιον Δικαστηρίου ο Μητροπολίτης Μόρφου για παραβάσεις του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκε σήμερα ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, σε σχέση με αδικήματα κατά παράβαση του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

 
Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η διαδικασία αναβλήθηκε και ορίστηκε νέα δικάσιμος για τις 24 Σεπτεμβρίου.
 
Στο μεταξύ, έξω από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας είχε συγκεντρωθεί κόσμος για να εκφράσει την στήριξη του στον Μητροπολίτη Μόρφου και κρατούσαν πανό, τα οποία, μεταξύ άλλων, έγραφαν: «Κάτω τα χέρια σας από το δεσπότη μας», «Μόρφου Νεόφυτε είμαστε μαζί σου», «Ζει Κύριος, ο Θεός», «Οργή λαού, φωνή θεού».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE