Ενώπιον Δικαστηρίου ο Μητροπολίτης Μόρφου για παραβάσεις του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου

Ενώπιον Δικαστηρίου ο Μητροπολίτης Μόρφου για παραβάσεις του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκε σήμερα ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, σε σχέση με αδικήματα κατά παράβαση του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

 
Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η διαδικασία αναβλήθηκε και ορίστηκε νέα δικάσιμος για τις 24 Σεπτεμβρίου.
 
Στο μεταξύ, έξω από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας είχε συγκεντρωθεί κόσμος για να εκφράσει την στήριξη του στον Μητροπολίτη Μόρφου και κρατούσαν πανό, τα οποία, μεταξύ άλλων, έγραφαν: «Κάτω τα χέρια σας από το δεσπότη μας», «Μόρφου Νεόφυτε είμαστε μαζί σου», «Ζει Κύριος, ο Θεός», «Οργή λαού, φωνή θεού».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE