Ενώπιον Δικαστηρίου ο Μητροπολίτης Μόρφου για παραβάσεις του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου

Ενώπιον Δικαστηρίου ο Μητροπολίτης Μόρφου για παραβάσεις του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκε σήμερα ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, σε σχέση με αδικήματα κατά παράβαση του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

 
Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η διαδικασία αναβλήθηκε και ορίστηκε νέα δικάσιμος για τις 24 Σεπτεμβρίου.
 
Στο μεταξύ, έξω από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας είχε συγκεντρωθεί κόσμος για να εκφράσει την στήριξη του στον Μητροπολίτη Μόρφου και κρατούσαν πανό, τα οποία, μεταξύ άλλων, έγραφαν: «Κάτω τα χέρια σας από το δεσπότη μας», «Μόρφου Νεόφυτε είμαστε μαζί σου», «Ζει Κύριος, ο Θεός», «Οργή λαού, φωνή θεού».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Καλό κλίμα στις επαφές των διαπραγματευτών - Προετοιμασία για την Ολγκίν

Κυπριακό: Καλό κλίμα στις επαφές των διαπραγματευτών - Προετοιμασία για την Ολγκίν

«Καλή» ήταν η συζήτηση του διαπραγματευτή της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαου Μενελάου, και του εκπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, Μεχμέτ Ντανά, την Παρασκευή, σε συνέχεια αυτής των ηγετών, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE