Κάρι και Mr. Big ξανά μαζί- Πρώτες κοινές φωτογραφίες στα γυρίσματα

Κάρι και Mr. Big ξανά μαζί- Πρώτες κοινές φωτογραφίες στα γυρίσματα

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με τον Κρις Νοθ συναντήθηκαν ξανά τηλεοπτικά για τα γυρίσματα του «And Just Like That», του πολυαναμενόμενου revival του «Sex and the City».

Οι διάσημοι Κάι Μπράντσο και Mr.Big αντίστοιχα, όπως ονομάζονται οι χαρακτήρες του στη σειρά, φωτογραφήθηκαν στα γυρίσματα, ενθουσιάζοντας τους φανς τους, καθώς μέχρι πρότινος αμφέβαλαν ότι ο μεγάλος έρωτας της Κάρι θα επέστρεφε όντως στο πλευρό της.

 
Διαβάστε τη συνέχεια στο socialista.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE