Kυπριακή αποστολή πυρόσβεσης στην Ελλάδα: Κατευθύνεται σε περιοχή της Κηφισιάς όπου υπάρχει αναζωπύρωση

Kυπριακή αποστολή πυρόσβεσης στην Ελλάδα: Κατευθύνεται σε περιοχή της Κηφισιάς όπου υπάρχει αναζωπύρωση

Προς το ρέμα της Χελιδονούς, στην περιοχή Κηφισιάς, όπου υπάρχει αναζωπύρωση της πυρκαγιάς, κατευθύνεται η κυπριακή αποστολή πυρόσβεσης, που επιχειρεί στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τουίτερ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής, η κυπριακή αποστολή στην Ελλάδα επιχείρησε αρχικά στην περιοχή Θρακομακεδόνων και ακολούθως στην Βαρυμπόμπη.

Αναφέρει επίσης ότι η κυπριακή αποστολή έχει ενσωματωθεί και επιχειρεί με πεζοπόρα τμήματα του Πυροσβεστικού σώματος Ελλάδος σε συνδυασμό με μηχανοκίνητο εξοπλισμό και εγκαταστάσεων του πυροσβεστικού σώματος Ελλάδος, ως επίσης και των δύο φορητών πυροσβεστικών μονάδων οι οποίες αποτελούν μέρος της κυπριακής αποστολής.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

Η Πολιτεία έχει χρέος και ελάχιστη υποχρέωση να στηρίζει τους εθελοντές και να αναδεικνύει την αξία του εθελοντισμού, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, στο Προεδρικό Μέγαρο.