«Έπεσε» σκοτάδι στην περιοχή των Λατσιών – Βλάβη σε καλώδιο της ΑΗΚ

«Έπεσε» σκοτάδι στην περιοχή των Λατσιών – Βλάβη σε καλώδιο της ΑΗΚ

Πρόβλημα με καλώδιο της ΑΗΚ παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης (04/08) με αποτέλεσμα μέρος της περιοχής των Λατσιών να βυθίστηκε στο σκοτάδι.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου, πρόκειται για μεγάλη βλάβη που σημειώθηκε σε υπόγειο καλώδιο.

Συνεργεία της ΑΗΚ έσπευσαν στο σημείο προσπαθώντας να βρουν σε ποιο σημείο βρίσκεται ακριβώς το πρόβλημα ώστε να το επιδιορθώσουν.

Όπως ανέφερε η κυρία Παπαδοπούλου, τα συνεργεία θα χρειαστούν περίπου δύο ώρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE