«Έπεσε» σκοτάδι στην περιοχή των Λατσιών – Βλάβη σε καλώδιο της ΑΗΚ

«Έπεσε» σκοτάδι στην περιοχή των Λατσιών – Βλάβη σε καλώδιο της ΑΗΚ

Πρόβλημα με καλώδιο της ΑΗΚ παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης (04/08) με αποτέλεσμα μέρος της περιοχής των Λατσιών να βυθίστηκε στο σκοτάδι.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου, πρόκειται για μεγάλη βλάβη που σημειώθηκε σε υπόγειο καλώδιο.

Συνεργεία της ΑΗΚ έσπευσαν στο σημείο προσπαθώντας να βρουν σε ποιο σημείο βρίσκεται ακριβώς το πρόβλημα ώστε να το επιδιορθώσουν.

Όπως ανέφερε η κυρία Παπαδοπούλου, τα συνεργεία θα χρειαστούν περίπου δύο ώρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE