Τσάκωσε η ΥΚΑΝ 36χρονο - Πήγε να κρύψει το «εμπόρευμα» και συνελήφθη

Τσάκωσε η ΥΚΑΝ 36χρονο - Πήγε να κρύψει το «εμπόρευμα» και συνελήφθη

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 36 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά παράνομη κατοχή, χρήση, κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα, κατά τη διάρκεια επιχείρησης μελών της ΥΚΑΝ Λεμεσού, ο 36χρονος θεάθηκε σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού να τοποθετεί σε συγκριμένο σημείο, δύο νάιλον συσκευασίες που όπως διαπιστώθηκε, περιείχαν κοκαΐνη βάρους 202 γραμμαρίων περίπου.

Ακολούθως, σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ύποπτος, εντοπίστηκαν τρεις συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη βάρους 210 γραμμαρίων περίπου, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 11,545 ευρώ, καθώς και 955 τουρκικές λίρες.

Ο 36χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ όλα τα ανευρεθέντα κατασχέθηκαν ως τεκμήρια.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Στο Προεδρικό ο Αντόνιο Γκουτέρες - «Χρειαζόμαστε καλά νέα στην Κύπρο, βασιζόμαστε στη βοήθεα σας», είπε ο ΠτΔ

VIDEO: Στο Προεδρικό ο Αντόνιο Γκουτέρες - «Χρειαζόμαστε καλά νέα στην Κύπρο, βασιζόμαστε στη βοήθεα σας», είπε ο ΠτΔ

Πριν από λίγο έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπου έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψής του στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE