Τσάκωσε η ΥΚΑΝ 36χρονο - Πήγε να κρύψει το «εμπόρευμα» και συνελήφθη

Τσάκωσε η ΥΚΑΝ 36χρονο - Πήγε να κρύψει το «εμπόρευμα» και συνελήφθη

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 36 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά παράνομη κατοχή, χρήση, κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα, κατά τη διάρκεια επιχείρησης μελών της ΥΚΑΝ Λεμεσού, ο 36χρονος θεάθηκε σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού να τοποθετεί σε συγκριμένο σημείο, δύο νάιλον συσκευασίες που όπως διαπιστώθηκε, περιείχαν κοκαΐνη βάρους 202 γραμμαρίων περίπου.

Ακολούθως, σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ύποπτος, εντοπίστηκαν τρεις συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη βάρους 210 γραμμαρίων περίπου, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 11,545 ευρώ, καθώς και 955 τουρκικές λίρες.

Ο 36χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ όλα τα ανευρεθέντα κατασχέθηκαν ως τεκμήρια.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE