Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: Είχαν χωρίσει εδώ και μήνες και το έκρυβαν - Ποιο το αρχικό τους σχέδιο

Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης:  Είχαν χωρίσει εδώ και μήνες και το έκρυβαν - Ποιο το αρχικό τους σχέδιο

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του χωρισμού ανάμεσα στην Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, οι οποίοι μετά από δώδεκα χρόνια κοινής πορείας, αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους στη σχέση τους.

Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές μέσα στα δώδεκα χρόνια κοινής πορείας έχει γραφτεί πως έχουν αποφασίσει να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή.

Διαβάστε τη συνέχεια στο socialista.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE