Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: Είχαν χωρίσει εδώ και μήνες και το έκρυβαν - Ποιο το αρχικό τους σχέδιο

Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης:  Είχαν χωρίσει εδώ και μήνες και το έκρυβαν - Ποιο το αρχικό τους σχέδιο

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του χωρισμού ανάμεσα στην Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, οι οποίοι μετά από δώδεκα χρόνια κοινής πορείας, αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους στη σχέση τους.

Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές μέσα στα δώδεκα χρόνια κοινής πορείας έχει γραφτεί πως έχουν αποφασίσει να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή.

Διαβάστε τη συνέχεια στο socialista.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE