Κενεβέζος για φωτιές στην Ελλάδα : «Ο Θεός να δίνει δύναμη σε όλα και όλους»

Κενεβέζος για φωτιές στην Ελλάδα : «Ο Θεός να δίνει δύναμη σε όλα και όλους»

Σε δήλωση αναφορικά με τις μεγάλες πυρκαγιές που μαίνονται στην Ελλάδα προέβη ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα, Κυριάκος Κενεβέζος.

«Ο Θεός να δίνει δύναμη σε όλα και όλους όσοι παλεύουν απέναντι στη λαίλαπα της φωτιάς. Φύση και όντα. Ο Θεός να δίνει δύναμη σε όλους όσοι πλήττονται και πληγώνονται από τη λαίλαπα. Ο Θεός να δίνει δύναμη και προστασία σε εθελοντές και υπηρεσιακούς οι οποίοι με κίνδυνο της ίδιας τους της ζωής προτάσσουν το εμείς αντί το εγώ. Δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτόν τον πανέμορφο και προνομιούχο πλανήτη και έστω και αργά ας σταματήσουμε να φερόμαστε ως να είμαστε», αναφέρει ο κ. Κενεβέζος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE