ΠτΔ προς νεοσύλλεκτους: Η θητεία προσφέρει αίσθημα ευθύνης

ΠτΔ προς νεοσύλλεκτους: Η θητεία προσφέρει αίσθημα ευθύνης

Η θητεία προσφέρει αίσθημα ευθύνης και περηφάνιας που θα έχουν για όλη τους τη ζωή, σημειώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης σε μήνυμά του προς τους νεοσύλλεκτους της Εθνικής Φρουράς, στο Twitter.

«Στο νέο αίμα της ΕΦ που ορκίστηκε σήμερα πίστη εις την πατρίδα, εύχομαι καλή θητεία. Να είναι η υπηρεσία τους δημιουργική κ οι εμπειρίες χρήσιμες για το μέλλον τους», αναφέρει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης στην ανάρτησή του.

Η θητεία, προσθέτει, «προσφέρει και κάτι άλλο, πιο σημαντικό: το αίσθημα ευθύνης κ περηφάνιας που θα έχουν για όλη τους τη ζωή!».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.