Άντρας εντοπίστηκε να κρατιέται σε σημαδούρα - Σε κινητοποίηση οι ναυαγοσώστες

Άντρας εντοπίστηκε να κρατιέται σε σημαδούρα - Σε κινητοποίηση οι ναυαγοσώστες

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι ναυαγοσώστες στη Λεμεσό το πρωί της Πέμπτης (05/08), αφού σκάφος εντόπισε άντρα ηλικίας 65 ετών να κρατιέται πάνω σε σημαδούρα ο οποίος είχε υποστεί κράμπα και αδυνατούσε να κολυμπήσει.

Συγκεκριμένα γύρω στις 9:00 θαλάσσιο σκάφος εντόπισε άντρα, ηλικίας 65 ετών περίπου, να κρατιέται πάνω σε σημαδούρα  σε μεγάλη απόσταση από την ακτή και τον ανέσυρε στη βάρκα, ενώ επικοινώνησε με τους ναυαγοσώστες του παρακείμενου πύργου, σε συνεργασία με τους οποίους μεταφέρθηκε ο άντρας με ασφάλεια.

Αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες, παραλήφθηκε από δικό του πρόσωπο.

Με αφορμή αυτό το περιστατικό, παρακαλούν  τους λουόμενους να μην κολυμπούν έξω από  σηματοδοτημένες με σημαδούρες περιοχές και να προτιμούν να κολυμπούν παράλληλα της ακτής όσο γίνεται κοντά σε Ναυαγοσωστηκούς πύργους, για τη δική τους ασφάλεια!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό – Σειρά από επαφές και συναντήσεις θα έχει ο ΠτΔ

VIDEO: Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό – Σειρά από επαφές και συναντήσεις θα έχει ο ΠτΔ

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η επόμενη εβδομάδα όσον αφορά το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη να έχει γεμάτη ατζέντα επαφών.

BEST OF TOTHEMAONLINE