Στα χέρια της Αστυνομίας άνδρας που υποκινούσε πρόσωπα μέσω διαδικτύου να διαπράξουν ποινικά αδικήματα 

Στα χέρια της Αστυνομίας άνδρας που υποκινούσε πρόσωπα μέσω διαδικτύου να διαπράξουν ποινικά αδικήματα 

 

Ένα πρόσωπο, το οποίο φέρεται να υποκινούσε άλλα πρόσωπα στη διάπραξη ποινικού αδικήματος μέσω σχολίου του κάτω από ανάρτηση σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον δικαστηρίου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του ΚΥΠΕ, η Αστυνομία μετά από πληροφορίες που έλαβε για σχόλιο κάτω από ανάρτηση σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για την εκδήλωση που προγραμματίζεται να γίνει το Σάββατο, προχώρησε στη διερεύνηση της και διαπιστώθηκε ότι ένας 37χρονος υποκινούσε άλλα πρόσωπα στη διάπραξη ποινικού αδικήματος.

«Ο 37χρονος κλήθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας, φέρεται να παραδέχθηκε, κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον δικαστηρίου», όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές. Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Λάρνακας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE