Στα χέρια της Αστυνομίας άνδρας που υποκινούσε πρόσωπα μέσω διαδικτύου να διαπράξουν ποινικά αδικήματα 

Στα χέρια της Αστυνομίας άνδρας που υποκινούσε πρόσωπα μέσω διαδικτύου να διαπράξουν ποινικά αδικήματα 

 

Ένα πρόσωπο, το οποίο φέρεται να υποκινούσε άλλα πρόσωπα στη διάπραξη ποινικού αδικήματος μέσω σχολίου του κάτω από ανάρτηση σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον δικαστηρίου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του ΚΥΠΕ, η Αστυνομία μετά από πληροφορίες που έλαβε για σχόλιο κάτω από ανάρτηση σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για την εκδήλωση που προγραμματίζεται να γίνει το Σάββατο, προχώρησε στη διερεύνηση της και διαπιστώθηκε ότι ένας 37χρονος υποκινούσε άλλα πρόσωπα στη διάπραξη ποινικού αδικήματος.

«Ο 37χρονος κλήθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας, φέρεται να παραδέχθηκε, κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον δικαστηρίου», όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές. Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Λάρνακας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημερώνει τα κόμματα για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο ΠτΔ -Σε εξέλιξη το Εθνικό Συμβούλιο

Ενημερώνει τα κόμματα για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο ΠτΔ -Σε εξέλιξη το Εθνικό Συμβούλιο

Συνήλθε σήμερα στις 4 το απόγευμα το Εθνικό Συμβούλιο, το οποίο συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για να ενημερώσει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, υπό το ως και της χθεσινής συνάντησής του με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, με τη συμμετοχή και της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE