Αναζωπύρωση της πυρκαγιάς στη Βαρυμπόμπη - Εκκενώνονται δύο οικισμοί

Αναζωπύρωση της πυρκαγιάς στη Βαρυμπόμπη - Εκκενώνονται δύο οικισμοί

Αναζωπύρωση της φωτιάς που είχε ξεσπάσει στη Βαρυμπόμπη, σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, με αποτέλεσμα να σταλεί το μήνυμα 112 για την εκκένωση της Ιπποκρατείου Πολιτείας και της Δροσοπηγής.

Η αναζωπύρωση εντοπίζεται σε ρέμα, μεταξύ Τατοΐου και Αδάμων, και στο σημείο σπεύδουν ενισχυμένες πυροσβεστικές δυνάμεις.

Οι κάτοικοι της Ιπποκρατείου Πολιτείας έλαβαν εντολή να εκκενώσουν την περιοχή με κατεύθυνση την Αθήνα, μέσω της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, και οι κάτοικοι της Δροσοπηγής να μετακινηθούν είτε προς Αφίδνες είτε προς Ωρωπό.

Σημειώνεται ότι για τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη διατάχθηκε ήδη η διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, προκειμένου να ερευνηθούν τα αίτια της πυρκαγιάς.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE