Αναζωπύρωση της πυρκαγιάς στη Βαρυμπόμπη - Εκκενώνονται δύο οικισμοί

Αναζωπύρωση της πυρκαγιάς στη Βαρυμπόμπη - Εκκενώνονται δύο οικισμοί

Αναζωπύρωση της φωτιάς που είχε ξεσπάσει στη Βαρυμπόμπη, σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, με αποτέλεσμα να σταλεί το μήνυμα 112 για την εκκένωση της Ιπποκρατείου Πολιτείας και της Δροσοπηγής.

Η αναζωπύρωση εντοπίζεται σε ρέμα, μεταξύ Τατοΐου και Αδάμων, και στο σημείο σπεύδουν ενισχυμένες πυροσβεστικές δυνάμεις.

Οι κάτοικοι της Ιπποκρατείου Πολιτείας έλαβαν εντολή να εκκενώσουν την περιοχή με κατεύθυνση την Αθήνα, μέσω της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, και οι κάτοικοι της Δροσοπηγής να μετακινηθούν είτε προς Αφίδνες είτε προς Ωρωπό.

Σημειώνεται ότι για τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη διατάχθηκε ήδη η διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, προκειμένου να ερευνηθούν τα αίτια της πυρκαγιάς.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE