Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Οι φλόγες στα σπίτια στη Δροσοπηγή - Μήνυμα από το 112 - «Εκκενώστε το Κρυονέρι»

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Οι φλόγες στα σπίτια στη Δροσοπηγή - Μήνυμα από το 112 - «Εκκενώστε το Κρυονέρι»

Η φωτιά στην Δροσοπηγή, που βρίσκεται ανάμεσα στο Κρυονέρι και τις Αφίδνες, αυτή την ώρα έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, ενώ οι φλόγες έχουν μπει στα πρώτα σπίτια της περιοχής. Αυτή την ώρα το μέτωπο κινείται προς το Κρυονέρι.  Η φωτιά έχει πλησιάσει τα σπίτια όπου συνεργεία κόβουν τα δέντρα και προσπαθούν να φτιάξουν ζώνες για να προστατέψουν την κατοικημένη περιοχή.

Αυτη η εξέλιξη είχε ως αποτέλεσμα ο δήμος Διονύσου να ζητήσει από τους κατοίκους του Κρυονερίου να απομακρυνθούν με τάξη και ασφάλεια από τα σπίτια τους. Παράλληλα απευθύνει έκκληση να μην παρεμποδίζεται η πρόσβαση των πυροσβεστικών οχημάτων από άλλα οχήματα. 

Μάλιστα εστάλη και μήνυμα από το 112 για να εκκενωθεί η περιοχή. «Αν βρίσκεστε στις περιοχές Κρυονέρι, Κοκκινόβραχος και Αφίδνες εκκενώστε προς Ε.Ο Αθηνών - Λαμίας. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας», τονίζεται στο μήνυμα. 

231027493_201259458683792_548697413939356203_n
 



Νωρίτερα εστάλη νέο μήνυμα από το 112 προς τους κατοίκους της Δροσοπηγής. «Αν βρίσκεστε στη Δροσοπηγή εκκενώστε τώρα προς Αθήνα από Ε.Ο. Αθηνών_Λαμίας», τονίζει μεταξύ άλλων το 112. 

drosopigi-kryoneri__1_
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE