Τον κάλεσε σπίτι του στα Λατσιά και τον μαχαίρωσε - Την προηγούμενη ημέρα είχαν πάει για κολύμπι

Τον κάλεσε σπίτι του στα Λατσιά και τον μαχαίρωσε - Την προηγούμενη ημέρα είχαν πάει για κολύμπι

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 59 ετών, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση τραυματισμού 47χρονου.

Ο 59χρονος ύποπτος φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον του 47χρονου, τραυματίζοντας τον στο σώμα.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 4.30 χθες το απόγευμα, στην περιοχή Λατσιών, στη Λευκωσία. Ο 47χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα στην περιοχή της κλείδας. Αφού του παρασχέθηκε περίθαλψη, αυτός έλαβε εξιτήριο.

Για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης τραυματισμού του 47χρονου, μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη 59χρονου, με δικαστικό ένταλμα.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο ύποπτος φέρεται να τραυμάτισε τον 47χρονο με μαχαίρι, όταν ο τελευταίος τον επισκέφθηκε στην οικία του για να συζητήσουν. Είχε προηγηθεί μεταξύ τους παρεξήγηση, όταν νωρίτερα χθες είχαν μεταβεί στη Λάρνακα για κολύμπι, ενώ στη συνέχεια επέστρεψαν στις κατοικίες τους, στα Λατσιά.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Λατσιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE