Τραγωδία: Νεκρός 40χρονος εθελοντής πυροσβέστης στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

Τραγωδία: Νεκρός 40χρονος εθελοντής πυροσβέστης στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

Φωτιά στην Ιπποκράτειο Πολιτεία: Δυστυχώς δεν τα κατάφερε ο 40χρονος εθελοντής πυροσβέστης που λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής (6/8/2021) διακομίστηκε στο ΚΑΤ.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κάτοικος της περιοχής είχε τραυματιστεί στο κεφάλι, ως συνέπεια ατυχήματος και νοσηλευόταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Όπως ανέφερε το open, ο 40χρονος γλίστρησε με τη μηχανή του και η πτώση του αποδείχτηκε μοιραία.

Οι κάτοικοι της περιοχής βιώνουν δραματικές ώρες καθώς η φωτιά κατακαίει τα πάντα στο πέρασμά της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρξει παράθυρο ευκαιρίας στο Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να προτάσσει νέες ιδέες και νέες προσεγγίσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE