Πυρκαγιά στον Άγιο Σωζόμενο – Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική και για δεύτερο μέτωπο στην Πάφο

Πυρκαγιά στον Άγιο Σωζόμενο – Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική και για δεύτερο μέτωπο στην Πάφο

Πυρκαγιά ξέσπασε στις 15:00, το απόγευμα της Παρασκευής στον Άγιο Σωζόμενο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά έκαψε άγρια βλάστηση στην κοίτη του ποταμού Γιαλιά στον Άγιο Σωζόμενο (παρά τη Νεκρά ζώνη)

Στο σημείο έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό σταθμό Λευκωσίας ενώ για βοήθεια κλήθηκαν το Τμήμα Δασών και Ταμείο Θήρας.

Δεύτερο πύρινο μέτωπο στην Πάφο 

Νέα πυρκαγιά ξέσπασε κατά τις 15:30 μεταξύ των Κρήτου Τέρρα, Δρούσεια και Πάνω Αρόδες σε ξηρά χόρτα και 20 μπάλες σανού.

Ανταποκρίθηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστικά οχήματα από Σταθμούς Υπαίθρου Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE