Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν σε επίθεση με μαχαίρι σε τρένο στο Τόκιο

Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν σε επίθεση με μαχαίρι σε τρένο στο Τόκιο

Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν, όταν ένας άνδρας, οπλισμένος με μαχαίρι, εισέβαλε σε κατάσταση αμόκ σε ένα τρένο στο Τόκιο, έγραψε η εφημερίδα Mainichi, επικαλούμενη αστυνομικές πηγές που δεν κατονομάζει.

Στις 20.40 περίπου τοπική ώρα (14.40 ώρα Κύπρου) κάποιοι κατήγγειλαν στην αστυνομία ότι δέχθηκαν χτυπήματα με μαχαίρι, ενώ επέβαιναν σε ένα τρένο στη γραμμή Odakyu Odawara, στο δυτικό τμήμα της πόλης, σύμφωνα με την εφημερίδα. Ένα κουζινομάχαιρο βρέθηκε εντός της αμαξοστοιχίας, αναφέρει η Mainichi.

Οι τέσσερις τραυματίες έχουν τις αισθήσεις τους και η ζωή τους δεν κινδυνεύει. Η αστυνομία του Τόκιο συνέλαβε τον άνδρα, που φέρεται να μαχαίρωσε τους επιβάτες, γύρω στις 10.00 τοπική ώρα, γράφει η εφημερίδα. Προς το παρόν η αστυνομία δεν είναι διαθέσιμη για να σχολιάσει σχετικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Κραυγές και πανικός δευτερόλεπτα μετά την κατάρρευση κτιρίου - «Έπεσε πόμπα» - Σοκαριστικό βίντεο

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Κραυγές και πανικός δευτερόλεπτα μετά την κατάρρευση κτιρίου - «Έπεσε πόμπα» - Σοκαριστικό βίντεο

Τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά την κατάρρευση κτιρίου στη Λεμεσό καταγράφονται σε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποκαλύπτει τον πανικό και τις απεγνωσμένες κραυγές για βοήθεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Χριστός εξανέστη!

Χριστός εξανέστη!