Προειδοποιεί η Αστυνομία για τις διαμαρτυρίες: «Θα επέμβουμε για τη διατήρηση της τάξης»

Προειδοποιεί η Αστυνομία για τις διαμαρτυρίες: «Θα επέμβουμε για τη διατήρηση της τάξης»

Σχετικά με τις διάφορες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που προγραμματίζονται να πραγματοποιηθούν, η Αστυνομία έχει έλθει σε επικοινωνία με πρόσωπα εκ των διοργανωτών των εκδηλώσεων αυτών.

Καλούνται όλοι όσοι θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις να συμμορφώνονται με τις κατευθυντήριες γραμμές του Υπουργείου Υγείας, σε σχέση με τη χρήση προστατευτικής μάσκας και την τήρηση φυσικής αποστασιοποίησης στο 1,5 μέτρο.

Ως Αστυνομία συνεχίζουμε να αστυνομεύουμε εκδηλώσεις, πλην όμως, όταν μία εκδήλωση εξελίσσεται σε οχλαγωγία, καθηκόντως θα επέμβουμε για τη διατήρηση της τάξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Κύπρος παρέλαβε, επίσημα τη σκυτάλη της Προεδρίας από τη Δανία στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων με μια ανταλλαγή δώρων μεταξύ της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Μαριλένας Ραουνά και της ομολόγου της Μαρία Μπγιέρ.