Προειδοποιεί η Αστυνομία για τις διαμαρτυρίες: «Θα επέμβουμε για τη διατήρηση της τάξης»

Προειδοποιεί η Αστυνομία για τις διαμαρτυρίες: «Θα επέμβουμε για τη διατήρηση της τάξης»

Σχετικά με τις διάφορες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που προγραμματίζονται να πραγματοποιηθούν, η Αστυνομία έχει έλθει σε επικοινωνία με πρόσωπα εκ των διοργανωτών των εκδηλώσεων αυτών.

Καλούνται όλοι όσοι θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις να συμμορφώνονται με τις κατευθυντήριες γραμμές του Υπουργείου Υγείας, σε σχέση με τη χρήση προστατευτικής μάσκας και την τήρηση φυσικής αποστασιοποίησης στο 1,5 μέτρο.

Ως Αστυνομία συνεχίζουμε να αστυνομεύουμε εκδηλώσεις, πλην όμως, όταν μία εκδήλωση εξελίσσεται σε οχλαγωγία, καθηκόντως θα επέμβουμε για τη διατήρηση της τάξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE