Προειδοποιεί η Αστυνομία για τις διαμαρτυρίες: «Θα επέμβουμε για τη διατήρηση της τάξης»

Προειδοποιεί η Αστυνομία για τις διαμαρτυρίες: «Θα επέμβουμε για τη διατήρηση της τάξης»

Σχετικά με τις διάφορες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που προγραμματίζονται να πραγματοποιηθούν, η Αστυνομία έχει έλθει σε επικοινωνία με πρόσωπα εκ των διοργανωτών των εκδηλώσεων αυτών.

Καλούνται όλοι όσοι θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις να συμμορφώνονται με τις κατευθυντήριες γραμμές του Υπουργείου Υγείας, σε σχέση με τη χρήση προστατευτικής μάσκας και την τήρηση φυσικής αποστασιοποίησης στο 1,5 μέτρο.

Ως Αστυνομία συνεχίζουμε να αστυνομεύουμε εκδηλώσεις, πλην όμως, όταν μία εκδήλωση εξελίσσεται σε οχλαγωγία, καθηκόντως θα επέμβουμε για τη διατήρηση της τάξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.