ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Ύποπτη βαλίτσα έξω από το Προεδρικό - Σπεύδουν Πυροτεχνουργοί

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Ύποπτη βαλίτσα έξω από το Προεδρικό - Σπεύδουν Πυροτεχνουργοί

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές λίγο μετά το μεσημέρι της Κυριακής (8 Αυγούστου) όταν ύποπτη βαλίτσα βρέθηκε έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες πρόκειται για ύποπτη βαλίτσα που εντοπίστηκε σε πεζοδρόμιο έξω από το Προεδρικό Μέγαρο με το πρωτόκολλο ασφαλείας να ενεργοποιείται άμεσα και τις Αρχές να τίθενται σε άμεση κινητοποίηση.

Αυτή τη στιγμή Πυροτεχνουργοί σπεύδουν στη σκηνή.

Περισσότερα σε λίγο...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE