Έκτακτη σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία για τις καταγγελίες ιατρών για εμβολιασμούς

Έκτακτη σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία για τις καταγγελίες ιατρών για εμβολιασμούς

Οι καταγγελίες εναντίων ιατρών για εμβολιασμούς σε έκτακτη σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία. 

Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Γενικό και τον Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί της Δευτέρας, στη Νομική Υπηρεσία, με αντικείμενο συζήτησης τα θέματα που προέκυψαν μετά από τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για την έκδοση πιστοποιητικών εμβολιασμού τα οποία δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα από ιατρούς, καθώς και μέτρα και εισηγήσεις προς βελτίωση του νομοθετικού πλαισίου.

Στη σύσκεψη, που γίνεται μετά από εισήγηση του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου, θα συμμετάσχουν ο Υπουργός Υγειάς, η ηγεσία της Αστυνομίας και το Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν επηρεάζομαι ούτε από αναρτήσεις ούτε από δηλώσεις» - Πότε αναμένεται η νέα συνάντηση με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: «Δεν επηρεάζομαι ούτε από αναρτήσεις ούτε από δηλώσεις» - Πότε αναμένεται η νέα συνάντηση με Έρχιουρμαν

Την εκτίμηση ότι «είμαστε έτοιμοι, ως έχουν τα δεδομένα, να επαναρχίσουν οι συνομιλίες, από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά» , εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, την Τετάρτη μετά την περίπου μίας ώρας συνάντηση που είχε με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE