Έκτακτη σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία για τις καταγγελίες ιατρών για εμβολιασμούς

Έκτακτη σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία για τις καταγγελίες ιατρών για εμβολιασμούς

Οι καταγγελίες εναντίων ιατρών για εμβολιασμούς σε έκτακτη σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία. 

Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Γενικό και τον Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί της Δευτέρας, στη Νομική Υπηρεσία, με αντικείμενο συζήτησης τα θέματα που προέκυψαν μετά από τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για την έκδοση πιστοποιητικών εμβολιασμού τα οποία δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα από ιατρούς, καθώς και μέτρα και εισηγήσεις προς βελτίωση του νομοθετικού πλαισίου.

Στη σύσκεψη, που γίνεται μετά από εισήγηση του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου, θα συμμετάσχουν ο Υπουργός Υγειάς, η ηγεσία της Αστυνομίας και το Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Την απόφασή της να αποσύρει την πρόθεσή της να διεκδικήσει το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξήγησε η Πρόεδρος του κόμματος, Αννίτα Δημητρίου, σε δηλώσεις της στη εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1. 

BEST OF TOTHEMAONLINE