Νέα γυναικοκτονία στην Κρήτη: Δολοφόνησε γυναίκα στην παραλία του Πανόρμου στο Ρέθυμνο

Νέα γυναικοκτονία στην Κρήτη: Δολοφόνησε γυναίκα στην παραλία του Πανόρμου στο Ρέθυμνο

Γυναίκα όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, δέχθηκε πισωπλατο πυροβολισμό από έναν άνδρα, μέσα στην επιχείρηση fish spa που διατηρεί η οποία είναι δίπλα στην ταβέρνα που διατηρεί ο δράστης.

Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ και η 47χρονη γυναίκα παρελήφθη χωρίς τις αισθήσεις, ενώ λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή. Σημειώνεται ότι ένας ακόμα άντρας έχει τραυματιστεί στο χέρι.

Ο 49χρονος δράστης της επίθεσης, η ταυτότητα του οποίου είναι γνωστή στις αρχές, τράπηκε σε φυγή. Υπάρχουν πληροφορίες, ότι ο ίδιος θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή του. Πληροφορίες που όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής αναφέρουν ότι και ο άνδρας είναι νεκρός.

Αρχικά ο δράστης είχε διαφύγει με το αυτοκίνητό του

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

Η παραίτηση του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου κ. Χαράλαμπου Χαραλάμπους είναι πράξη αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, καλώντας όλες τις αρμόδιες Αρχές του κράτους να αξιοποιήσουν όλα τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους για πλήρη διερεύνηση της υπόθεση αναφορικά με το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE