Νέα γυναικοκτονία στην Κρήτη: Δολοφόνησε γυναίκα στην παραλία του Πανόρμου στο Ρέθυμνο

Νέα γυναικοκτονία στην Κρήτη: Δολοφόνησε γυναίκα στην παραλία του Πανόρμου στο Ρέθυμνο

Γυναίκα όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, δέχθηκε πισωπλατο πυροβολισμό από έναν άνδρα, μέσα στην επιχείρηση fish spa που διατηρεί η οποία είναι δίπλα στην ταβέρνα που διατηρεί ο δράστης.

Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ και η 47χρονη γυναίκα παρελήφθη χωρίς τις αισθήσεις, ενώ λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή. Σημειώνεται ότι ένας ακόμα άντρας έχει τραυματιστεί στο χέρι.

Ο 49χρονος δράστης της επίθεσης, η ταυτότητα του οποίου είναι γνωστή στις αρχές, τράπηκε σε φυγή. Υπάρχουν πληροφορίες, ότι ο ίδιος θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή του. Πληροφορίες που όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής αναφέρουν ότι και ο άνδρας είναι νεκρός.

Αρχικά ο δράστης είχε διαφύγει με το αυτοκίνητό του

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE