Νέα γυναικοκτονία στην Κρήτη: Δολοφόνησε γυναίκα στην παραλία του Πανόρμου στο Ρέθυμνο

Νέα γυναικοκτονία στην Κρήτη: Δολοφόνησε γυναίκα στην παραλία του Πανόρμου στο Ρέθυμνο

Γυναίκα όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, δέχθηκε πισωπλατο πυροβολισμό από έναν άνδρα, μέσα στην επιχείρηση fish spa που διατηρεί η οποία είναι δίπλα στην ταβέρνα που διατηρεί ο δράστης.

Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ και η 47χρονη γυναίκα παρελήφθη χωρίς τις αισθήσεις, ενώ λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή. Σημειώνεται ότι ένας ακόμα άντρας έχει τραυματιστεί στο χέρι.

Ο 49χρονος δράστης της επίθεσης, η ταυτότητα του οποίου είναι γνωστή στις αρχές, τράπηκε σε φυγή. Υπάρχουν πληροφορίες, ότι ο ίδιος θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή του. Πληροφορίες που όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής αναφέρουν ότι και ο άνδρας είναι νεκρός.

Αρχικά ο δράστης είχε διαφύγει με το αυτοκίνητό του

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.