Al Jazeera: Βγάζει στη φόρα τα άπλυτα της Premier League – Στη δημοσιότητα το τρέιλερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Al Jazeera: Βγάζει στη φόρα τα άπλυτα της Premier League – Στη δημοσιότητα το τρέιλερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera επανέρχεται με νέες αποκαλύψεις και αυτή την φορά εστιάζει στον κόσμο του ποδοσφαίρου και το «ξέπλυμα χρήματος» με οπτικοακουστικό υλικό που αναμένεται να ταράξει τα νερά της Premier League. Στη δημοσιότητα το τρέιλερ του επεισοδίου.

Μάλιστα οι πληροφορίες του ThemaOnline αναφέρουν ότι στην ίδια εκπομπή ενδέχεται να παρουσιαστεί ‘αναμασημένο’ υλικό από το ρεπορτάζ που είχε μεταδοθεί τον Οκτώβριο του 2020.

Όσον αφορά το νέο αποκαλυπτικό βίντεο οι ρεπόρτερ του καναλιού Al Jazeera Investigations ανοίγουν τον φάκελο της Πρέμιερ Λιγκ σχετικά με τα σκάνδαλα και το ‘χοντρό παιχνίδι’ στο Αγγλικό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το πρόγραμμα που δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Al Jazeera, η εκπομπή θα μεταδοθεί το βράδυ της Δευτέρας και το περιεχόμενο της θα είναι το εξής όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Η ομάδα του καναλιού πηγαίνει μυστικά για να αποκαλύψει πώς τα αγγλικά ποδοσφαιρικά σωματεία μπορούν να αγοραστούν από εγκληματίες και να γίνουν οχήματα για να ξεπλύνουν τα έσοδα των εγκλημάτων τους».

Στο τρέιλερ γίνεται λόγο για τον «μάγο, ο οποίος μπορεί να κάνει ακόμη και ελέφαντες να εξαφανιστούν»και για τους «ανθρώπους που πουλούν το ποδόσφαιρο».

Δείτε το τρέιλερ:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες ανάκτησης του ποσού των 67 εκατομμυρίων ευρώ, που δόθηκε ως χορηγία από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το τερματικό στο Βασιλικό, δήλωσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Μιχάλης Δαμιανός, ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, προσθέτοντας ότι για τον τρόπο ανάκτησης του ποσού έγινε συμψηφισμός με άλλα ποσά της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ έχει επιστραφεί και ένα ποσό σε μετρητά.

BEST OF TOTHEMAONLINE