Πήδηξε από παράθυρο σε ύψος 3,5 μέτρων όταν είδε τους αστυνομικούς - Τον έψαχναν για 14 διαρρήξεις

Πήδηξε από παράθυρο σε ύψος 3,5 μέτρων όταν είδε τους αστυνομικούς - Τον έψαχναν για 14 διαρρήξεις

Στο πλαίσιο συλλογής και αξιολόγησης πληροφοριών, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν και συνέλαβαν άντρα 38 ετών, ο οποίος καταζητείτο για 14 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν στην πόλη και επαρχία Λευκωσίας. 

Ο 38χρονος εντοπίστηκε στην οικία όπου διαμένει στη Λευκωσία, ενώ κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε το επιλήψιμο. 

Να σημειωθεί ότι, μόλις ο 38χρονος αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, προσπάθησε να διαφύγει πηδώντας από το παράθυρο του μπάνιου το οποίο βρίσκεται σε ύψος 3,5 μέτρων περίπου. Από την πτώση στην αυλή της οικίας του τραυματίστηκε ελαφρά. 

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε διάφορες εκδορές. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο. Ακολούθως, τέθηκε υπό κράτηση. 

Μετά τη σύλληψη του 38χρονου, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των προσωπικών του δεδομένων είναι αχρείαστη. 

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE