Νεκρός ο χειριστής της μπουλντόζας που έπεσε στον γκρεμό στην Ελλάδα

 Νεκρός ο χειριστής της μπουλντόζας που έπεσε στον γκρεμό στην Ελλάδα

Τραγικά είναι τα νέα από τη Φωκίδα. Ο χειριστής του μηχανήματος που έπεσε στον γκρεμό το πρωί της Δευτέρας, έχασε τελικά τη ζωή του.

To τραγικό συμβάν έγινε γύρω στις 11:00 το πρωί στην Ερατεινή Φωκίδας με έναν χειριστή να πέφτει σε γκρεμό την ώρα που δούλευε στην ευρύτερη περιοχή της πυρκαγιάς. Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου της περιοχής στο lamiareport.gr, την ώρα που το τεράστιο μηχάνημα κινούταν από το νεκροταφείο της Ερατεινής προς το χωριό Μηλιά, κοντά στη θέση «Αμυγδαλιά», άγνωστο πως βρέθηκε στον γκρεμό.

Το τεράστιο μηχάνημα μετά την εκτροπή τούμπαρε και σταμάτησε -όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες- στη μέση της πλαγιάς μετά από τριάντα μέτρα περίπου. Στη συνέχεια έγινε μεγάλη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του χειριστή που βρισκόταν στην καμπίνα του μηχανήματος. Δυστυχώς, ο χειριστής δεν τα κατάφερε.

Το μηχάνημα σταμάτησε μετά από 30 περίπου μέτρα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE