Σαββίδης: Οποιαδήποτε μαρτυρία μέσω νέου βίντεο του Al Jazeera θα τύχει της σωστής αξιολόγησης

Σαββίδης: Οποιαδήποτε μαρτυρία μέσω νέου βίντεο του Al Jazeera θα τύχει της σωστής αξιολόγησης

Οποιαδήποτε μαρτυρία υπάρξει μέσω ενός νέου βίντεο του ειδησεογραφικού πρακτορείου Al Jazeera και αφορά την Κύπρο θα τύχει της σωστής αξιολόγησης από τη Νομική Υπηρεσία και την Αστυνομία, όπως ανέφερε ο Γενικός Εισαγγελέας Γιώργος Σαββίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

 
Με όλες τις υποθέσεις αυτές, ανέφερε, η Αστυνομία υπό την καθοδήγηση της Νομική Υπηρεσίας ενεργεί μεθοδικά, προσεκτικά και χωρίς πολλές κουβέντες. Σίγουρα, πρόσθεσε, στην έκταση που θα υπάρξει οποιαδήποτε περαιτέρω μαρτυρία είτε με το βίντεο είτε με οποιαδήποτε άλλο τρόπο, αυτή θα τύχει της σωστής αξιολόγησης και από την Αστυνομία και από την Νομική Υπηρεσία.
 
«Δεν κρίνουμε ότι είναι σωστό από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η εξέταση αυτής της υπόθεσης, με το πρώτο βίντεο να βιαζόμαστε. Πρέπει οι έρευνες να γίνονται προσεκτικά, μεθοδικά, βήμα-βήμα για να μπορέσουμε να έχουμε τα καλύτερα υπό τις περιστάσεις αποτελέσματα», ανέφερε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE