Θλίψη ΠτΔ για θάνατο Κώστα Γαβριηλίδη: «Μέσα από τη δράση του, άνοιξε δρόμους συζήτησης και κατανόησης σε ζητήματα που αφορούν τον άνθρωπο»
Βαθιά η θλίψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη για τον θάνατου του Κώστα Γαβριηλίδη.

Aκόμα σε μια δύσκολη νύχτα καλούνται να ανταπεξέλθουν οι κάτοικοι της Εύβοιας, οι οποίοι εδώ και τουλάχιστον επτά 24ωρα αγωνιούν και παλεύουν με τον εφιάλτη της φωτιάς. Οι αναζωπυρώσεις που σημειώθηκαν τη Δευτέρα 9 Αυγούστου ήταν πολλές και έθεσαν σε κίνδυνο κι άλλα χωριά, όπως η
Αβγαριά, η Γαλατσώνα και οι Καματριάδες.Οι κάτοικοι και οι πυροσβέστες που είναι συγκεντρωμένοι στα σημεία δίνουν μάχη καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας για να σώσουν την περιουσία τους αλλά και τη φύση που έχει δεχτεί τεράστιο πλήγμα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




