Ο μαθητής που συναντά τον δάσκαλο, o χορηγός, οι μεταγραφές, οι δανεικοί, και ο Σόουζα

Ο μαθητής που συναντά τον δάσκαλο, o χορηγός, οι μεταγραφές, οι δανεικοί, και ο Σόουζα

Ο ΑΠΟΕΛ κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς (10/08-21:00), και ο μαθητής, Σάββας Πουρσαϊτίδης, συναντά τον δάσκαλο, με σκοπό να βγάλει ακόμα περισσότερα συμπεράσματα 12 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι γαλαζοκίτρινοι, στο α’ μέρος του αγώνα με την ΑΕΚ, ήταν καλοί, ενώ στην επανάληψη, παίζοντας χωρίς τους πλείστους βασικούς, ήταν μέτριοι. Στην Αθήνα, ο Ελλαδίτης κόουτς, θα έχει την ευκαιρία να μοντάρει τα πλάνα του για την ενδεκάδα, καθώς, θα αρχίσει να καταλήγει σε αυτούς που θα πάρουν φανέλα βασικού, όσοι βέβαια, είναι στο ρόστερ.

Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE