Ψάχνει 34χρονο η Αστυνομία: Μαρτυρία τον θέλει να εμπλέκεται σε συμπλοκή

Ψάχνει 34χρονο η Αστυνομία: Μαρτυρία τον θέλει να εμπλέκεται σε συμπλοκή

Ενταλμα σύλληψης εκδόθηκε χθες εναντίον άνδρα 34 χρόνων σε σχέση με συμπλοκή που σημειώθηκε την Κυριακή το βράδυ στην Γεροσκήπου.

Οι ανακριτικές αρχές εξασφάλισαν μαρτυρία εναντίον του 34χρονου που φέρεται να εμπλέκεται στην συμπλοκή αλλοδαπών στην πλατεία Γεροσκήπου την Κυριακή.

Το πρόσωπο αναζητήθηκε στην διεύθυνση που διαμένει χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί μέχρι στιγμής.

Για την ίδια υπόθεση η Αστυνομία, αναζητεί και άλλα πρόσωπα που φέρεται να συμμετείχαν στην συμπλοκή ενώ στις έρευνες της η Αστυνομία έχει στην διάθεση της κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE