Λουόμενος κινδύνεψε σε Παραλία - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Λουόμενος κινδύνεψε σε Παραλία - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Σε νέο περιστατικό ανταποκρίθηκαν οι ναυαγοσώστες την Κυριακή 08 Αυγούστου γύρω στις 18:30 το απόγευμα, στην παράλια Silver Sands μπροστά στο ξενοδοχείο Ηλιαδα στον Πρωτάρα.

Όπως αναφέρουν σε ανάρτηση τους, οι ναυαγοσώστες κλήθηκαν να βοηθήσουν άντρα 67 ετών ο οποίος ένιωσε δυσφορία στην αναπνοή του και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες ενώ έγινε και χρήση οξυγόνου.

Στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο για την μεταφορά του στο Γενικοί Νοσοκομείο Αμμοχώστου για περαιτέρω νοσηλεία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE