Λουόμενος κινδύνεψε σε Παραλία - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Λουόμενος κινδύνεψε σε Παραλία - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Σε νέο περιστατικό ανταποκρίθηκαν οι ναυαγοσώστες την Κυριακή 08 Αυγούστου γύρω στις 18:30 το απόγευμα, στην παράλια Silver Sands μπροστά στο ξενοδοχείο Ηλιαδα στον Πρωτάρα.

Όπως αναφέρουν σε ανάρτηση τους, οι ναυαγοσώστες κλήθηκαν να βοηθήσουν άντρα 67 ετών ο οποίος ένιωσε δυσφορία στην αναπνοή του και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες ενώ έγινε και χρήση οξυγόνου.

Στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο για την μεταφορά του στο Γενικοί Νοσοκομείο Αμμοχώστου για περαιτέρω νοσηλεία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Από τις βασικές προτεραιότητες της Προεδρίας μας είναι να φέρουμε την ΕΕ πιο κοντά στην Αίγυπτο»

ΠτΔ: «Από τις βασικές προτεραιότητες της Προεδρίας μας είναι να φέρουμε την ΕΕ πιο κοντά στην Αίγυπτο»

Στη στενή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα σε Κύπρο και Αίγυπτο αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Πετρελαίου της Αιγύπτου κ. Karim Badawi, ο οποίος βρίσκεται στη Λευκωσία για να παραστεί στην τελετή έναρξης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE