Λουόμενος κινδύνεψε σε Παραλία - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Λουόμενος κινδύνεψε σε Παραλία - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Σε νέο περιστατικό ανταποκρίθηκαν οι ναυαγοσώστες την Κυριακή 08 Αυγούστου γύρω στις 18:30 το απόγευμα, στην παράλια Silver Sands μπροστά στο ξενοδοχείο Ηλιαδα στον Πρωτάρα.

Όπως αναφέρουν σε ανάρτηση τους, οι ναυαγοσώστες κλήθηκαν να βοηθήσουν άντρα 67 ετών ο οποίος ένιωσε δυσφορία στην αναπνοή του και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες ενώ έγινε και χρήση οξυγόνου.

Στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο για την μεταφορά του στο Γενικοί Νοσοκομείο Αμμοχώστου για περαιτέρω νοσηλεία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»

Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»

"Κράτος και κοινωνία να συνεργαστούμε για να μπορέσουμε να πατάξουμε το έγκλημα" ανέφερε το βράδυ του Σαββάτου από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας σε δηλώσεις του ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Κώστας Φυτιρής, με αφορμή το σοβαρό επεισόδιο πυροβολισμών που έγινε το απόγευμα στην Λάρνακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE